Reprezentarea legala a societatii este asigurata de cei doi asociati RAPEANU ELENA si RAPEANU GHEORGHE, practicieni în insolventa compatibili, ambii cu vechime în acest domeniu obtinuta in cadrul cabinetelor individuale ai caror titluari au fost.

RAPEANU ELENA

Detine o experienta în domeniul juridic de peste 30 de ani, sustinuta de activitatea practica desfasurata în cadrul  I.P.M.P. Buzau devenita ulterior S.C. ROMCARBON S.A. Buzau pe functia de consilier juridic, sef departament juridic,vicepresedinte si presedinte consiliu de administratie.
Din anul 2003 este avocat, iar din anul 2004 este practician în insolventa inscris in Tabloul UNPIR, promovând examenul de admitere în profesie.

RAPEANU GHEORGHE

Practician în insolventa compatibil din anul 2005, înscris în Tabloul UNPIR, de profesie avocat cu o vechime de 4 de ani în domeniul insolventei. Colonel in rezerva M.A.I. cu o experienta de peste 30 de ani in domeniul investigarii infractiunilor de natura economico-financiara a activat ca ofiter specialist in cadrul Serviciului Economic din cadrul IMJ Buzau, sef Birou Paza si Ordine, comandant al Politiei Municipiului Buzau si prim-adjunct al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Buzau.
Prin activitatea noastra abordam problematica insolventei dintr-o perspectiva complexa, multilaterala, imbinand si evidentind aspectele care concura determinant la solutionarea cazurilor de acest tip, insistând pe cele doua mari directii de actiune, si anume dimensiunea economica si cea juridica. Acest fapt se datoreaza regimului special instituit asupra unui debitor aflat în procedura de insolventa, regim prin care reprezentantii legali ai acestuia decad din drepturi si sunt înlocuiti cu institutia lichidatorului judiciar, care are atributii de natura juridica si economica, unde cea dintai este accentuata fata de situatia obisnuita.

Societatea noastra beneficiaza de o logistica adecvata pentru realizarea procedurilor specifice lichidarii, dispunand de un sediu dotat cu tehnica de calcul performanta, mijloace de transport in teritoriu avand in vedere ca suntem desemnati pe rolul mai multor instante, ceea ce implica o buna organizare si mobilizare a reprezentantilor societatii.